אחרי כריתת ושט

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

15/02/2015 | 11:07 | מאת: טל

שלום רב, אני חודשיים אחרי כריתת ושט. בחודש האחרון אני סובל משילשולים. לפחות אחת לשבוע. אני כבר יודע לזהות מתי הם יגיעו לפי טעם הגיהוקים שיש לי כ- 12 שעות לפני. השלשול נמשך כ- 12 שעות בעיקר בלילות. בדיקות הדם בסדר. אשמח להשערה מה יכולה להיות הסיבה ואיך למנוע תודה

22/02/2015 | 15:00 | מאת: ד"ר עופר פורים

שלום רב לאחר ניתוח מורכב כזה הסיבות יכולות להיות רבות ומגוונות הכל מאי ספיגה וכן בעית עיכול לאור משיכת הקיבה למעלה וכן בעיה בתנועתיות המערכת עליך לפנות בהקדם למנתח שלך וכן לגסטרואנטרולוג התמחה בתנועתיות מערכת העיכול

מנהל פורום גיסט – GIST