תוצאות קולונוסקופיה.

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

28/07/2020 | 13:45 | מאת: מיכל

היי אימי לאחר הוצאת גידול במעי, רמה 2 אין צורך בטיפולים ובמעקב. בקולונוסקופיה ראו ממצא שטוח, התלבטו בין בצקת לאדנומה. בממצא ביופסיה: tubular adenoma והמספרים b20-18422/1 t67000 m81400. מה משמעותם? האם נראה שתצטרך בקרוב להוציא את האדנומה? תודה רבה!!!

28/07/2020 | 16:19 | מאת: ד"ר אלונה זר

אלו כנראה מספרים מזהים של הביופסיה במכון לפתולוגיה. לגבי הוצאת האדנומה - יש לשאול את הגסטרואנטרולוג.ית המטפלץת האם הוצאה בשלמות בקולונוסקופיה או שיש צורך בפעולה נוספת. בהצלחה

מנהל פורום גיסט – GIST