אי ספיקת לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

18/03/2014 | 22:17 | מאת: רויטל

שלום דר אימי בת 67, לפני כשנתיים עברה ניתוח מעקבים כיום אחרי התקף לב היא מאושפזת בבית חולים אחרי צינתור, שמו לה שני מסתמים שאחד מהם פתוח וזה גורם לה לקושי בנשימה לא ממליצים לעבור ניתוח חוזר מהסיבה שהיא לא תחזיק מעמד והיא חלשה, הלב לא יעמוד בניתוח לכן הם ממליצים על שיטה חדשה דרך הפה להגיע ללב עם צינור ןלנסות לפתור את הבעיה, שאלתי האם אתה מכיר את השיטה הזאת (לא זוכרת את שמה) והאם יש עוד משהו שאתה ממליץ לעשות בכדי שלאימי לא יהיה קשה בנשימה היא נעזרת הרבה בחמצן 0

24/03/2014 | 19:52 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

שלום רויטל, אני מניח שהציעו לאימך לנסות ולסגור את הדליפה בצורה צינתורית. במידה והצוות המטפל חושב שניתן לעשות זאת,הריבמצב שאת מתארת שאמך נמצאת, כנראה יש יתרון לשיטה זו על פני ניתוח חוזר שהוא מאוד מסוכן.

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב