אי ספיקת לב .........

דיון מתוך פורום  ניתוחי אי ספיקת לב

10/05/2019 | 20:45 | מאת: עפר

שלום רב, שמי עפר כהן הבת של אחותי הבת 12 עם קוצב לב, לפני כשבועיים הרגישה כאבים, היא הגיעה לטיפול בבית חולים שניידר, מטופלת על ידי ד ר פוגלמן, לדברי אחותי, הילדה עם אי ספיקת לב, לדעת המומחים יש חשש שהקוצב גרם אולי נזק ללב, הבנתי שכרגע אין להם תשובה ודאית מה לעשות, כיוון שהיא חייבת להיות עם קוצב, יש לה קושי בהליכה, הילדה עייפה מאד. הם גם אומרים שזה מקרה נדיר, ככל הידוע לי שללו קיום וירוס, אני פונה אליך כדי לבקש את עזרתך, האם אתה או שלדעתך יש עוד מומחה בארץ או בעולם שניתן להיעזר בו. לתשובתך אודה בכבוד רב, כהן עפר

עופר שלום רב , תודה על פניתך , בת אחותך הינה ילדה בת 12 ומטופלת בשניידר בית חולים לילדים במקום המתאים לה! מדובר במרכז מהמובילים בארץ לרפואת ילדים , וכמובן בטיפול באי ספיקת לב וטיפולים מתקדמים . כך שאפשר לסמוך ידך על הצוות המטפל . במידה והינך מעוניין בחוות דעת שניה ניתן לפנות לקרדיולוג ילדים , שעובד באחד ממרכזי רפואת הילדים המובילים בארץ . בהצלחה רבה !

מנהלי פורום ניתוחי אי ספיקת לב