סחרחורות ועייפות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

25/09/2016 | 16:41 | מאת: עמרי

שלום. אני בן 26. כבר כחצי שנה שאני מרגיש לא 100 אחוז. לפעמים יש לי סחרחורת קלה, מעין חוסר פוקוס וחוסר ריכוז. לאחרונה אני חושב שגם נפגע לי קצת הזיכרון ויכולת הריכוז,ואני גם מרגיש יותר עייף וחסר אנרגיה. החלטתי לבדוק ברצינות את המקור לתחושות האלה. האם עליי לבדוק את הנושא של טרשת ? קראתי באינטרנט על המחלה מה שיצר לי חשש גדול. האם התסמינים שלי מתאימים לתסמיני טרשת ?

שלום תסמינים אלו שאתה מתאר על פי רוב יכולים להופיע בשלבים מתקדמים של טרשת לאחר מספר שנים של התקפים בכוללים חסרים נוירולוגים שונים ולא כתסמינים ראשוניים למחלה ועל כן על פי רוב נראה שההפרעה שממנה אתה סובל ככל הנראה אינה קשורה לטרשת בכל מקרה ההמלצה לעבור בדיקת MRI מוח בברכה

26/09/2016 | 13:01 | מאת: עמרי

תודה רבה. האם MRI היא בדיקה שקל להשיג ולעבור ? מומלץ לי להתחיל בירור כללי ובמידת הצורך לעשות את הבדיקה, או לנסות כבר מההתחלה לדרוש אותה ?

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם