תחושת חסימה קשה במוח

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

10/04/2016 | 20:15 | מאת: שלי

לפני כשש שנים, בעקבות התקף חרדה קשה חלה אצלי אטימה/חסימה של הזיכרון במוח. התחושה היא שיש לי מעיין בלוק/לבנה שחוסמת לי את היכולת לשלוף מידע ולהתנהל קוגניטיבית בצורה תקינה. הדבר ממרר את חיי ולמרות שאני מטופלת בתרופות פסיכיאטריות ( 400 מ"ג סולאין +400 מ"ג סרוקוול)-החסימה אינה נעלמת ואפילו לא משתפרת מבחינת התחושה.התחושה הראשונית בתחילת ההתקף הייתה מערבולת של מחשבות שהובילה לחסימה כמעט מיידית( עניין של יום-יומיים ) של היכולת שלי לזכור דברים ולשלוף אותם. האם יש לכך פיתרון בכלל? בכל הפורומים שביקרתי בהם לא ראיתי תיאור דומה של תופעה כזאת, אשמח מאוד להבהרה והצעה לטיפול שיסייע לי. תודה מראש, שלי

שלום שלי ישנן מספר אפשרויות של טיפול כולל הפניה לשיקום קוגנטיבי, בחיפה שם המכון הנותן שירות זה מכון שפיצר, ניתן למצוא טלפון בדפי האינטרנט, טיפול אפשרי נוסף שניתן לשקול היפנוזה לעתים עוזר במקרים אלו בברכה

26/02/2024 | 00:25 | מאת: אור

סובלת לצערי ממשהו דומה אשמח לדעת האם מצאת פתרון.

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם