בMRI מודגמת היפראינטנסיות פריונטריקולרית כאשר הממצ

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

20/03/2016 | 10:52 | מאת: אינה

שלום איל לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש נימול בידיים כאב שרירים וקושי בפעולות הכל נמשך במשך שבוע לאחר והייתי במצב סטרס מסיבות אחרות התחלתי טיפול בובן לפי המלצה של רופא משפחה תוך שלושה ימים נאלמו סימפטומים כלא היו . בMRI מודגמת היפראינטנסיות פריונטריקולרית כאשר הממצאים בולטים יותר באספקט האחורי וכן יותר משמאל. ללא האדרה. ללא רסטריקציה בדיפוזיה וללא מעורבות של הקורפוס קלוזום.

שלום אינה קיימים מספר רב של פרמטרים, האם הסימפטומים הופיעו באופן חד או בהדרגה, האם סימפטומים היו רצפים או נעלמו לסרוגין ? ממליץ מעקב של נוירו-אימונולוג, במקביל למעקב של נוירו-רדיולוג אחר בדיקות ההדמיה, מאחר ובדיקת ה MRI בוצעה לפני כחצי שנה ממליץ לחזור על הבדיקה בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם