התייעצות לגבי תסמינים חיצוניים על הגוף.של חולה ט"נ

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

09/05/2014 | 18:59 | מאת: חיים

שלום רב, מדובר בחולה טרשת נפוצה שאובחן בישראל לפני 10 שנים. כיום חי בברקלי - ארה"ב. מסרב לקבל תרופות קונבנצינליות. ניסה על עצמו מס' תרופות טבעיות וצמחי מרפא שלא הועילו למצבו כלל. לפני מס' חודשים הופיעו על גופו נקודות ומשטחים אדומים שפשטו על העור בכל גופו. הוא הגיע לארץ בפסח לעשות טיפול בים המלח, הדבר עזר מעט, אך כאשר חזר לביתו בברקלי מצב העור החמיר. ברצוני לשלוח מס' תמונות ששלח לי שמראות את הפצעים בעורו. כיצד ניתן לעשות זאת בפורום זה. או לחלופין לקבל כתובת מייל שאוכל לשלוח את התמונות אליכם. תודה מראש.

שלום חיים פריחה אינה מהווה חלק מהתסמינים של טרשת נפוצה, יתכן והפריחה נובעת משימוש בתכשירים הטבעיים, במקרה זה מראה הנגעים אינו מספק, יש להשלים ולבצע בדיקות מעבדה, חיפוש ממצאים נוספים בבדיקה, הפניה לרופא עור, כמו כן היסטוריה של מחלות נלוות חשובה מאד. לשם הכוונה ניתן ליצור עמי קשר דרך מזכירות נוירולוגיה במרכז הרפואי רמב"ם 048542605 בברכה

10/05/2014 | 02:41 | מאת: חיים

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם