נימול+ורטיגו+חוסר שיווי משקל

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

31/05/2015 | 10:17 | מאת: יפית

שלום רב, מזה כשנים אני סובל מכ שחצי גוף שמאל נרדם לי ומלווה בכאבי גב ומגרנות. בחודש מרץ התחיל נימול לקחתי אלטרולט אבל זה הפך להתעלפות חוסר שיווי משקל וורטיגו והתייבשות ואושפזתי 3 ימים בבלינסון . עשיו זה חזר לי נימול+הפרעות בראייה + ורטיגו+ כאבי ראש+ חוסר שיווי משקל. מזה זה לפי דעתך?? לאן לפנות? תודה

שלום יפית ראשית יש לפנות לנוירולוג לשם בדיקה, בהתאם לממצאים בבדיקה בשילוב תיאור משך הזמן בו התפתחו הסימפטומים ניתן להתקדם להמשך בדיקות מתאימות בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם