תוצאות סיטי

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

01/02/2015 | 09:12 | מאת: יפית

שלום, סובלת מכאבי ראש ולחץ סחרורות ובחילות, ביום 30.1.15 נשלחתי למיון ועשו לי סי.טי. רוצה לדעת מה אפשרויות הטיפול בבעיה: להלן התוצאות: איזור אנצפלומלציה פראסגיטלית אחורית בצד שמאל, הרחבה משמעותית ככל הנראה ex vacuo של קרן אוציפטלית של חדר לטרלי שמאלי, הרניאציה של רקמת המוח דרך הדפקט של העצם החשוד לאנצפלוצלה. יש לציין כי בגיל שבוע עברתי ניתוח קרניאקקטומיה . נשלחתי לנוירולוג ונוירוכירוג רוצה לדעת אם זה דחוף ומה אפשר לעשות כי אני ממש סובלת ולא יכולה לתפקד בתדירות גבוהה בזמן האחרון. אבקש התייחסותכם הדחופה, תודה.

שלום יפית קשה לקבוע את משמעות ההרניאציה ללא בדיקה של ה CT מוח ובדיקה נוירולוגית, אולם על פניו איני סבור שמדובר בתלונה דחופה, הרושם שמדובר בתוצאות הקשורות לניתוח שעברת בגיל 7, כאשר הרקע אינו ידוע בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם