תסמונת העצב המשולש וטרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

23/06/2020 | 11:29 | מאת: גודי

שלום, אני מאובחנת בטרשת נפוצה, לאחרונה סובלת גם מתסמונת העצב המשולש, ניורוכרוג שפניתי המליץ על ניתוח על סמך MRI , אך לא בהכרח יעזור.האם הית ממליץ על ניתוח? יכול להיות שתסמונת העצב המשולש נובעת מה ms וניתוח לא יעזור?

שלום הייתי ממליץ להתחיל בטיפול בטגרטול או בנוירנטין(גבהפנטין) , במקביל יתכן ומדובר כתוצאה מנגע דלקתי ניתן לבדוק זאת בבדיקה של ה MRI במקרה הנל טיפול בסטרואידים יכול לעזור ולשפר, רק במידה ואין איזון ושיפור ע"י תרופות אילו ניתן לשקול הפניה לנוירוכירורג בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם