טרשת נפוצה ונזעי חשמל

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

15/10/2019 | 16:52 | מאת: zxxx1

היי.. אשתי מאובחנת כחולת טרשת מ2009 .. במקביל אובחנה בתחילה כדכאונית ובשנה האחרונה כבי פולארית.. הרופא בבריאות הנפש המליץ לה טיפול בנזעי חשמל וכרגע אנחנו לא ניגשים בגלל שאין לנו תשובה ממחלקת הטרשת שאנו מטופלים בה.. האם יש בכלל צורך לפנות אליהם או להסתפק בהליך הרפואי הכולל בדיקות נירולוגיות לפני הטיפול בנזעי חשמל ??

שלום מצב של סטרס יכול להעלות את הסיכון להתקפים ממליץ ללוות את התהליך בליווי מומחה טרשת בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם