האם מדובר בטרשת נפוצה?

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

02/09/2019 | 17:34 | מאת: אושר

שלום, לפני כשנה ו3 חודשים. חליתי בפציאליס. קיבלתי טיפול בסטרואידים, פיזיוטרפיה ועדין נשארו סימנים. דרך רופא אאג- עשיתי CT שהיה תקין, לאחר שנה שהפציאליס לא עבר, הלכתי לנוירולוג, ביצעתי MRI (מצורף קובץ) נשלחתי לעשות MRI נוסף של עמוד השידרה. נוירולוג שלח אותי לבצע בדיקות דם-הכל יצא תקין. השאלה אם יש חשד לMS על בסיס נתונים אלו? (אני שואלת כי שאר הבדיקות הן רק בעוד כמה חודשים) והאם יתכן שיש קשר לפציאליס? אני אשמח מאוד לתשובות, כי מאוד נבהלתי מהמצב.

שלום במידה ואכן כל בדיקות ה MRI נמצאות תקינות, נראה שלא מדובר בטרשת נפוצה בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם