כאבי ראש עם מחלת טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

14/02/2019 | 11:38 | מאת: אורי כוהנים

שלום, האם יש קשר בין כאבי ראש שחולפים עם משככי כאבים כמו אקמול. לבין טרשת נפוצה. האם זהי כול להיות סימן להתקף ראשון/התקף מתקרב/תסמונת מוכרת לחלק מהחולים במחלה? חצי שנה לפני הגיולי של המחלה שלי היו לי כל מיני כאבים באזור הסינוסים ומתחת לעיניים (שום בעיות עם העיניים או ראיה) הכאב ראש באזור הזה בדרך כלל.... אבל תמיד אומרים לי שאין קשר.... וזה נראה לי מוזר. נ.ב מעולם לא נמצא קשר סינוסיטיס בשום בדיקה כולל ההדמיה

שלום טרשת נפוצה מלווה לרוב בכאב ראש, יתכן וזה היה חלק מביטוי המחלה ללא קשר להתקף, שנית יתכן והסינוסיטיס היה טריגר לפריצת ההתקף הראשון בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם