כאבים ודקירות רגליים ראש

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

21/01/2019 | 23:00 | מאת: Rachel.a

כיצד להתייחס לחולשה רצינית בשרירי הרגליים עם כאבים ודקירות גם בעצמות ישנן בעיות אורתופדיות הייתי במיון התיחסות לבעיות דקירות בחזה אני חולת COPD פרטיי בבית חולים רבים מיון אחרון היום 21/12019 לא היתה התיחסות לבעיה זו אני סובלת מבחילות צרבות וטישטוש נוראי בעיניים בשבועות האחרונים ויש לי נטיה ליפול לא בכלל הסחרחורו בגלל החולשה התעקמות הקרסול ונופלת לא יציבה ממש תודה אשמח לתשובה מהירה הבדיקה Htlym%. התוצאה 19=

שלום יתכן ומדובר בנוירופטיה פגיעה בעצבים פריפרים ממליץ להבדק ע"י נוירולוג ובמידה והבדיקה מתאימה לנוירופטיה, המלצה על emg בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם