מה זה יכול להיות אם הכל תקין

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

18/11/2018 | 02:17 | מאת: מיכל

שלום ילדתי לפני שנה וחצי חצי שנה לאחר הלידה הופיע לי נימול בגב שהתפשט לכל הגוף איך שהתחילו התופעות עברתיmri מח ועמוד שידרה צווארי בדיקות דם וכו ..הניצולים לא פוסקים והתחילו לי כאבי עיניים פלאשים בראיה טישטוש וכאבי עורף יומיומים עברתי בדיקות דם אי אמ ג' י הכל תקין האם יכול להיות שבוצע mri מוקדם מידי ושלא ראו כי זה היה מוקדם חשוב לציין חודשיים אני עם סחרחורת תחושת שיוט מה זה יכול להיות. האם לחזור על mri לדעתך

שלום הסיכוי להדגמה של נגעים דלקתיים במידה ובדיקת ה MRI הראשונית היתה תקינה הוא נמוך ביותר ממליץ להבדק ע"י נוירולוג, במקביל לביצוע בדיקת SEP AND MEP במידה ונמצא ממצאים בבדיקות אלו , אז בהחלט יהיה טעם לחזור על בדיקת MRI מוח וצוואר בברכה

18/11/2018 | 15:58 | מאת: מיכל

אוקיי מה אלה הבדיקות האלה והאם נתקלת בעוד אנשים כמוני שהבדיקות תקינות ואלה התסמינים

שלום נתקלתי בעבר במקרים דומים, הבדיקה מאפשרת לזהות פגיעה במערכת העצבים ההקפית והמרכזית עם רגישיות אחרות בהשוואה לבדיקת ה MRI בברכה

18/11/2018 | 19:22 | מאת: מיכל

קודם כל תודה על התשובות המהירות אבל השאלה שלי הישירה האם אדם חווה תבלינים כאלה ללא מחלה ניורולגית יש סיכוי כי הלכתי לשלושה ניורולגית שטוענים שאין צורך ברע אר איי נוסף וכל העצבים שלי פועלים האם זה הגיוני כי עד לפני שנה זה לא קרה

שלום קיים סיכוי ראי את תשובתי הראשונה בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם