הפרעת תחושה בחצי צד הפונה לחוץ הגוף

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

28/10/2018 | 16:13 | מאת: אביבית

שלום רב לכולם, לפני מספר ימים התחיל אצלי נימול ברגל שמאל כאשר זה מלווה בעליות וירידות כאשר שיא הכאב יכל להגיע במשך שעה. ואז הכאב יורד. וכאשר אני מתכון לכאב אני מתכון לתחושת שריפה. אני רוצה להבהיר כי תחושת השריפה היתה בצד שמאל בלבד, כאשר לאט לאטת במשך יום יומים זה עלה מהרגל שלי עד לפנים. יותר נכון עד הלחיים בצד שמאל. כאשר זה עזב אותי לשבוע וחזר לי מיום שבת הזה. כאשר אני רוצה לחחד שהתחושת שריפה רק בצד החיצוני של הידים והרגלים כאילו בצד הפונה לכלפי חוצץ, וזה מוזר מאוד! אשמח לדעת האם יכול להיות קשור לפורום?

שלום ממליץלפנות לנוירולוג ולהבדק, על פי הסמנים בבדיקה ניתן לקבוע את המשך הבירור כאשר יש מספר אפשרויות בינהן פריצת דיסק ואף אבחנות אחרות בהתאם להמלצת נוירולוג מציע להמשיך את הבירור בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם