mri קצת בלחץ תודה מראש על העזרה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

05/09/2018 | 14:19 | מאת: אור

mri עמוד שידרה צוארי 1. רושם אפשרי להטרוגניות מעטה במרקמו של החוט, יתכן רמז לשרידי דלקת. בשולי הבדיקה הודגם גם רושם אפשרי לשינוי מרקמי קלוש במרקם המדולה מוחית ובחומר לבן צרבלרי, במשמעות דומה. לא ניכרים תפיחות או האדרה אבנורמלית. 3. C5-C6: בקע מרכזי שמאלי מלווה באוסטאופיטים. אימפרסיה קלה של פני החוט משמאל, ללא אות אבנורמלי בתוכו ללא היצרות ניכרת של הנקבים. שינויים פחותים במרווחים אחרים יישור הלורדוזיס אין רואים הפרעה מסננת במרקם הגרמי מה זה אומר?

שלום פענוח בדיקת ה MRI מצביע על תהליך דלקתי בחוט השדרה ויתכן אף במוח, יש להשלים בדיקת MRI מוח , ולפנות למעקב של נוירואימונולוג, כמו כן המלצה קרוב לודאי לביקורת במרפאה נוירו-אימונולוגית בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם