האם יש צורך בעוד בדיקות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

11/08/2018 | 08:52 | מאת: תומר

מטופל כבר כמעט שנתיים בתרופות נוגדי חרדה במינונים גבוהים והתגובה שלהם חלקית ללא הטבה מלאה נבדקתי ע"י נוירולוגית שהפנתה אותי לmri מח האם יש משהו שחוסם מהתרופות לעבוד כמו שצריך אני שואל כי בשבוע האחרון טופלתי ע"י אוגמנטין לדלקת אוזניים והיתה הרגשה כאילו שזה עזר קצת לטיפול והאם יש צורך בבדיקות נוספות לדעתך ?

שלום במידה ואין סמנים נוירולוגים בבדיקה אין צורך בבדיקה נוספת. ההקלה בתסמיני החרדה יתכנו מעצם קבלת טיפול כלשהו ולא כתוצאה מהפרעה לטיפול התרופתי יתכן ונין לשלב טיפולים תרופתיים אילו בטיפול התנהגותי אצל פסיכולוג בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם