תוצאות mri בירור אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

01/06/2018 | 14:32 | מאת: דודו

עשיתי mri בפעם השניה בחיי, נמצאו ממצאים כלשם שלא הצלחתי להבין מה זה אומר. בבדיקה הקודמת בצבא נאמר לי שכנראה ועברתי ארוע מוחי קל כשהייתי קטן ועליי להיות במעקב. האם זה גידול קטן במח? האם זה מסוכן?

שלום בדיקת ה MRI הראשונה מצביעה על נזק של חוסר אספקת דם למוח באיזור מסויים ולא על גידול מוחי, קרוב לודאי נזק לא משמעותי שלא אמור להשפיע בהמשך לגבי ממצאים בבדיקה השניה לא פרטת ולכן אין לי אפשרות להתייחס בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם