פסיקולציות לא רצוניות

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

27/03/2018 | 12:51 | מאת: אריק

שלום דר רוזנברג לאחרונה אני חש פסיקולציות בכל הגוף ביחוד בגפיים ותזוזות לא רצוניות של שרירים/רקמות. עברתי בירורים : mri מוח תקין הולכה עיצבית ברגלים -תקין מגוון בדיקות דם -תקינות בנוסף חש עייפות כללית . עברתי בדיקה נוירולוגית אצל נוירולוג ונאמר לי שהיא תקינה. האם יתכן שמדובר ב"תשישות של בלוטת האדרנל" לאחר תקופה של עבודה קשה ומתח בחיי היום יום. נאמר לי ש- adrenal fatigue אינו מצב המוכר על ידי הרפואה הרישמית? והאם התזוזות שאני חש מקורם בהפרשת יתר של אדרנלין מאחר והבלוטות של יותרת הכליה לא מפרישות מספיק קורטיזול? תודה רבה

שלום לעיתים במצבי לחץ או תשישות מופיעות פסיקולציות אשר אינן מבטאות מהלך מסוכן בנוסף ישנם מספר גורמים נוספים היכולים לגרום למצב זה כמחלות וירליות שונות, לגבי הפרעה באדרנל איני מתמצא מספיק בתחום אך הייתי מצפה בנוסף להפרעות גם בלחצי דם וגם במלחים בדם בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם