שאלה .

דיון מתוך פורום  טרשת נפוצה - רמב"ם

08/03/2017 | 08:33 | מאת: שני

הי לפני שנה עשיתי בדיקה נוירולוגית והנוירולוג אמר שלפי הממצאים יש לי או בעיה במח או בעמוד שדרה או שאין לי כלום. היה לי בבדיקה ערות החזרים בחלק גוף ימני עם החזרים פתולוגיים. לא המשכתי לבדוק, אני מרגישה טוב ביום יום. בלי קשר לזה לפני חודש עשיתי" mri מח מכוון לאוכף תורכי" בשאלת פרולקטינמיה- יצא שיש. השאלה שלי היא האם ב mri שעשיתי צילמו את כל המח או רק את האוכף התורכי? מה עושים בד"כ ? הצילום יצא תקין חוץ מפרולקטינמיה האם אני יכולה להירגע ולהבין שאין לי בעיה נוספת במח למרות ממצאי הבדיקה הנוירולוגית? תודה!

שלום שני לרוב בבדיקות אלו מבצעים סריקה לכל המוח, ליתר ביטחון הייתי פונה בשאלה זו לנוירולוג, ללא קשר צריך להשלים בדיקות הכוללות MRI עמוד שדרה צווארי במידה והיד מעורבת או גבי במידה ואין מעורבות של היד בברכה

מנהל פורום טרשת נפוצה - רמב"ם