לופוס

דיון מתוך פורום  לופוס

26/10/2015 | 09:13 | מאת: אלינור

שלום לאחרונה מזה 5 חודשים יש לי כאבים ברגליים מה מפשעה ומטה, ולאחר מספר בדיקות התגלה שיש לי לופוס!! האם יש תרופה שאפשר לקחת על בסיס קבוע לחולי לופוס, כי חוץ מארקוסיה הרופא לא הביא לי כלום, וזה לא רופא ראומוטולוגיה , התור אליו רק עוד חודשיים!!! אשמח לדעת ולקבל איזה שהיא תקווה כי הכאבים הולכים ובאים!!!

אלינור שלום, בהחלט יש טיפול ללופוס וחלק מהטיפולים אכן ניתנים באופן קבוע, דוגמאת פלקווניל. ארקוקסיה איננה טיפול ספציפי ללופוס. זו תרופה אנטי-דלקתית נוגדת כאב ולרוב ניתנת לפרק זמן קצר לשיכוך כאב. מומלץ להגיע לייעוץ ראומטולוג כדי לוודא ולבסס את האבחנה ולתת טיפול בהתאם.

מנהלי פורום לופוס