Ivig לופוס - האם אפקטיבי?

דיון מתוך פורום  לופוס

29/07/2017 | 13:04 | מאת: Ivig לופוס

שלום. רציתי לדעת אם ivig אפקטיבי ללופוס?

הי, התרופה יכולה לעזור באספקטים מסוימים של המחלה, בעיקר פגיעה אוטואימונית בטסיות, כדוריות דם אדומות ולפעמים גם במצבים של פגיעה בשרירים. כמו כן אין ויכוח שהוא משפיע בצורה חיובית על בדיקות מעבדה הקשורות לפעילות מערכת החיסון. בגלל שמנגנון הפעולה של IVIG מורכב כל כך ואפילו היום לא מבינים אותו לגמרי, אין הרבה עבודות בנושא לופוס וIVIG

02/08/2017 | 13:23 | מאת: המשך

האם תוצאה של 1.8 בבדיקת ana נחשבת ממש חיובית או חיובית "בקטנה"?

רמת ANA חיובית 1.8: - ראשית בדיקה עבור SCREENING , כלומר אינה איכותית במיוחד כדי לקבוע אם חיובי או שלילי, ולכן יש לבצע אותה (במידה ויש צורך) בשיטה אחרת שנקראת אימונופלורוסנציה (IF). - לזכור שANA חיובי יכול להיות בכ 10% מאוכלוסיה בריאה - לזכור ש ANA חיובי יכול להיגרם מסיבות שכיחות כמו..תרופות, תת פעילות בלוטת תריס, צליאק ועוד

02/08/2017 | 14:34 | מאת: המשך

לפני חודש התוצאה הייתה שלילית לגמרי (0.2). לפני יומיים עשיתי וזה 1.8. התרופה היחידה שאני לוקחת זה ivig. האם ivig יכול לגרום לתוצאה זו? אציין שיום לפני שהתחלתי את הטיפול בivig (לפני שהועיים) התוצאה הייתה 0.8. כלומר - לפני חודש 0.2, לפני שבועיים 0.8 וכיום 1.8. את הivig התחלתי לקבל יום לאחר שיצא 0.8. אני לא סובלת מהמחלות שציינת

מנהלי פורום לופוס