תוצאות emg

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

06/11/2015 | 11:49 | מאת: אורן

שלום דוקטור בפענוח emg התוצאה הבאה:אין עדות לנוירופתיה ואין פעילות ספונטנית אך נמצאו יחידות נוירוגניות בפיזור של 5-6c מימין , 4lמשני צדדים 5L מימין . התופעות מהם אני סובל הם קפיצות שריר בכל הגוף חולשה ברגל ימין לפרקים או אחרי הליכה /ריצה ( לא נצפתה חולשה בבדיקת נוירולוג מומחה) וחולשה ביד ימין מכיוון הכתף עם תזוזות מידי פעם של האגודל . האם יש קשר בין הממצאים לתחושות?? יש לציין שראו אותי כבר שני נוירולוגים מומחים האחרון לפני שבועיים שניהם לא זיהו כל בעיה נוירולוגית. מה עושים הלאה האם כדאי לעשות סיטי לגבי הממצאים של הemg? בבדיקת emg נוספת בגפיים תחתונות בלבד יצא תקינה לחלוטין ללא כל ממצא. אני עובד עצות....

אורן שלום פורום זה נועד לתת מידע בנושאים הקשורים למחלת הפרקינסון ולא לתת יעוץ פרטני-אישי במצבים רפואיים שונים. לבירור בעייתך מומלץ שתפנה לנוירולוג

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד