עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד

23/08/2015 | 06:16 | מאת: שרון

שלום דוקטור אני טיפוס מאוד חרדתי באינטרנט רושמים שכאבים בשרירים טשטוש ראיה התכווצויות רעידות זה ניוון שרירים הייתי אצל רופא שאמר לי שאין לי ממה לפחד שזה מחלה של מבוגרים אני בת 23 הלכתי לנירולוגית והיא עשתה לי בדיקה נירולוגית עם פטיש כזה בדיקה פשוטה והיא רשמה ככה טיפוס חרדתי ראתה בטלביזיה בחור עם ניוון שרירים סבלה מכאבי שרירים ורעידות בדיקה ללשלול mnd אין תלונות של פסיקולציות. עצבים קרניאלים תקים.אין פסיקולציות בלשון. כוח גס תקין ב4 גפיים.אין סמנים פרמי דליים. ערנות החזרים ב 4 גפיים.אין פסיקולציות. בדיקה נירולוגית תקינה. אני יכולה להיות רגועה? הכל בסדר אצלי? אני ממש מפחדת.. אני מאוד חרדתית התחלתי לעשות פעילות גופנית הליכה גופנית של 40 דקות בערך לא מהירה אבל בשבילי כן מאמצת את השרירים כי אני מרגישה כאבים ברגליים שאני הולכת ויש לי מין התכווצויות כאלה ברגל ימין שתוקף אותי לפעמים בא בגיחות.. אולי זה מהפעילות הגופנית? אני לא פעילה ואורח החיים שלי לא תקין רוב אני כמעט ולא פעילה כבר 5 שנים ועכשיו התחלתי לעשות משהו עם עצמי אז כנראה שמכל החרדות ומהמתח יש לי את התופעות האלה? ולגביי הבדיקה זה אומר שאני יכולה להיות רגועה הכל בסדר אצלי? בבקשה תעזור לי אני מפחדת ואם בוצעה בדיקה כזאת פשוטה שנמצאה תקינה זה אומר שאין חשש ממחלה זו? ואני יכולה להיות רגועה?

שרון שלום פורום זה נועד לספק מידע בנושא מחלת פרקינסון ואין באפשרותנו לתת עצות לבירור או טיפול פרטני (למקרה ספציפי). לשם כך עלייך לפנות לבדיקה ויעוץ אצל נוירולוג

מנהל פורום פרקינסון, הפרעות בתנועה ורעד