שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/04/2015 | 12:03 | מאת: אהובה

שלום רב ד"ר, סבתא שלי בת ה- 83 עברה לפני כשבועים ניתוח להוצאת פוליפים ממאירים בכיס השתן. בניתוח TUR-TU הוצאו הפוליפים במלואם. הוציאו לה את הקטטר לפני כשבוע וחצי. כבר שבוע וחצי שהיא סובלת מצריבה וכאבים במתן שתן. היא נוטלת SEDURAL עם הטבה חלקית. יש לציין שהגידול לא חדר לשריר ואין גרורות והיא תטופל אך ורק בשטיפות BCG -מיטומיצין ישירות לתוך שלפוחית השתן. האם ניתן ליטול תרופות טבעיות כדי לטפל בסימפטומים? תודה רבה, אביעד.

26/04/2015 | 15:36 | מאת: ד"ר דן קלמן

שאלתך אינה קשורה כלל לנושא פורום זה, יש להפנות השאלה לפורום אורולוגיה. ד"ר דן קלמן טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון מרכז מומחים ד"ר דיין 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק