צריבה בנוכחות מטריה

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

11/07/2015 | 09:21 | מאת: סם עובד

בעברי ASD גדול מולד עם הפרעות מסוג פעימות מוקדמות ב 2005 עברתי צריבה עקב החמרה מצב של פרפור/ריפרוף פרוזדורים וגם סגירת ASD ב צנטור אך ההפרעות פרפור\ ריפרוף לא פסקו נוטל ריטמקס שאלתי היום האם ניתן לבצע צריבה בנוכחות מטריה כ-3 סמ ואם לא מה האופציות שהרפואה מציעה מלבד טיפול תרופתי (צריבה בניתוח?)בבקשה תשובתך לגבי האופציות הקיימות תודה רבה..

שלום סם. לגבי אופציה של צריבה בצנתור אתה צריך לשאול את קרדיולוג-אלקטרופיזיולוג. כדי לקבל החלטה האם אפשרי לבצע אבלציה בניתוח חייבים לראות את כל הנתונים - אק"ג, אקו לב וכו'. אתה יכול לקבוע תור למרפאה לטיפול כירורגי בהפרעות קצב בבית חולים בילינסון ואז נבדוק הכל ונדבר.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים