פעימה חסרה

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

19/05/2015 | 09:16 | מאת: אבנר

דוקטור שלום אני בן 37 עם היסטוריה של 12 שנה של פירפור פרוזדורים לוקח סוטלול ואספירין. אתמול עברתי היפוך בפעם החמישית ובמעקב של הלילה תועדה פעימה חסרה בודדת שהצוות הרפואי דיבר עליי אמרו שזה נראה כמו b 2 . ששאלתי מה המשמעות לגבי נאמר לי שכלום. רציתי לדעת משמעות ההחסרה הזו. תודה מראש

שלום אבנר, אני חושב שלאחר 5 היפוכי קצב לב כדאי לשקול לבצע אבלציה בצינתור (צריבה או הקפאה בתוך הלב להפסקת אירועים של פרפור פרוזדורים). לגבי קטע של Mobitz 2? אם הבנתי נכון צריך ליתתייעץ עם רופא קרדיולוג-אלקטרופיזיולוג.הרופא קרדיאלוג גם יקבע האם יש צורך באבלציה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים