המשך לשאלה על קרדילוק ופירפור

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

02/04/2015 | 18:06 | מאת: דורה

שלום.אמי בת 83.עם פרפור כרוני שאובחן באקראי ואי ספיקת לב ימנית בינונית,תפקוד חדר שמאל בגבול התחתון של הנורמה.דלף מיטראלי כבינוני.דלף טריקוספידלי קל בינוני.י"ל דם ראתי מוגבר במידה קלה בינונית.הרחבה של 2 עליות.פרפור פרזדורים 72-80 לדקה. הומלץ ע" רופא טיפול בדיגוקסין ,אבל החלה תגובה אלרגית.שאלה-במתב כזה האים כדאי לדבר על הרופא על הטיפול בקרדילוק?תודה

שלום דורה. טיפול בחולה עם אי ספיקת לב שסובל גם מפרפור עליות הוא טיפול מורכב ודורש מעקב צמוד של רופא משפחה וקרדיולוג. ישנם הרבה סוגים של תרופות (קרדילוק אחד מהן) להפרעות קצב. איזה תרופה מתאימה יותר זו בחירה מאוד אינדיבידואלית. ממליץ לדבר עם רופא משפחה וקרדיולוג.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים