פרדקסה

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

22/03/2015 | 17:05 | מאת: ריטה

עקב פרפור פרזדורים שגילו לא ידוע הרופא המליץ על הטיפול בקומדין.שמעתי על כך שפרודקסה היא יותר בטוחה לשימוש ולא דורשת מעקבאחרי בדיקות דם כמו קומדין.האם בישראל שימוש בפרדקסה הוכיח את עצמו ואם כדי לבדוק מול הרופא שימוש בפרדקסה ישירות ללא התחלת הטיפול בקומדין?

שלום ריטה. לחולים עם פרפור פרוזדורים טיפול בפרדקסה במקום טיפול בקומדין קומדין אוכיח את עצמו כטיפול טוב. כמובן גם לפרדקסה יש תופעות לוואי. כמו כן יש מצבים מסוימים שטיפול בקומדין מועדף יותר מאשר פרדקסה. אני חושב שרופא משפחה יכול לעזור לך ולבחור את התרופה המתאימה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים