החלפת מסתם (ראשון) יחד עם אאורטה עילית

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

28/02/2015 | 07:57 | מאת: רינה

אני אחות של חולה לב. מהם סיכויי ההשרדות ומהי רמת ההחלמה האפשרית באחוזים של ניתוח כזה בחולה בן 62 שאין לו מחלות רקע קשות אחרות מלבד בעייה במסתם והרחבת האאורטה ל43%? החולה היה אצל מספר רופאים מנתחים במרכזים רפואיים שונים ולאף אחד לא הייתה ממש סבלנות להקדיש זמן ולרדת לפרטים מדוייקים. ברור לו ששאלה בפורום היא כללית והתשובה תכיל גם מידע פחות רלוונטי אליו. אודה לך אם תתאר גם את תהליך השיקום.

שלום רינה, מציע לקבוע תור למרפאת אאורטה בבית חולים בילינסון. אני מקבל שם ביומי חמישי בבוקר. צריך להביא כל המסמכים הרלוונטים כמו אקו לב ו- CT. בפגישה מניח שיכול לענות על כל השאלות. בהצלחה. דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים