פירפורים או דפיקות לב

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

16/07/2014 | 00:20 | מאת: אבי

אני בן58 מגיל 10לערך אני סובלמדפיקות לב שקורות בדרך כלל אחרי התרגשות או מאמץ פיזי דפיקות הלב מתרחשות מספר שעות לאחר הארוע ונמשכות מכמה דקות עד כשעה האם זה פרפורי לב או דפיקות לב , לפני 3 חודשים עברתי ארוע מוחי. אני לא סובל משום דבר מלבד קולסטרול מעט גבוהה שאלתי .:האם יש קשר בן דפיקות הלב לארוע המוחי והאם יש טיפול או בדיקה לברור הענין

שלום אבי. לפי תיאור אי אפשר לזהות על איזה סוג של הפרעות קצב מדובר. חייבים תעוד. אני מציע שתבקש מרופא משפחה בדיקת הולטר - בדיקה של רישום אק"ג 24 שעות. או שבעת הארוע תפנה לקופת חולים שיעשו אק"ג רגיל. בהצלחה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים