הרגשה כמו קבלתי שוק חשמלי

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

05/04/2014 | 16:39 | מאת: טובה

שלום אני בת 67 אבחן אצלי בהולטר פרפור פרוזדורים אני מטופלת בטמבוקור 100 בקר וערב כדור וקרדילוק 1.25 כדור אחד ביום בשבועות האחרונים אני מרגישה תוך כדי שינה או בזמן מנוחה כאילו קבלתי שוק חשמלי דפיקת לב חזקה בודדת שלפעמים ממש מקפיצה אותי זה קורה לי אחת ליומיים שלושה אודה לך אם תתיחס לתופעה תודה טובה

לפי תאור שלך קשה לי להבין מה בדיוק קורה בעת שאת מרגישה דפיקות לב חזקות. יש אפשרות לשדר אק"ג מהבית לאחת מחברות כמו "שחל" או "נטלי" אולי כדאי לפנות אלהם.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים