בדיקת מיפוי לב עם בעית פרפור פרוזדורים

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

03/03/2018 | 20:09 | מאת: שרלין

היי דר' לאבא שלי סובל מפרפור פרוזדורים בן 78 והוא נעשה חלש מאוד בתקופה האחרונה .. רופא משפחה שלח אותו לעשות מיפוי עם הסבר מה מזריקים לו במהלך הבדיקה אני מאוד חוששת לו מהבדיקה הזאת ראשית מכך שהוא אינו מסוגל לעלות על מסלול הארגומטריה כלל ... אז קראתי שישנה בעיה ומזריקים חומר שיש לו תופעות לוואי אני חוששת לאבא שלי לגביי הבדיקה הזאת מה אתה יכול לומר לי דר' ??? ממתינה לתגובתך תודה ושבוע טוב

שלום רב. פרפור עליות אינו התווית נגד לביצוע מבחן מאמץ. לגבי סיכונים של הבדיקה צריך לדבר אם רופא שמבצע את הבדיקה. הוא יכול להסביר בדיוק ממה צריך לחשוש. שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום פרפור פרוזדורים