פרפור פרוזדורים מלפני יותר משנה

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

13/01/2018 | 10:21 | מאת: שושי

אני בת 59 ללא תרופות בדיקות.דם תקינות,לפני שנה וחצי לערך בתקופה זו חוויתי ספונטנית פרפור בפרוזדורים שפעם אחת הסתיים ללא טיפול ,בפעם השניה ששוב חוויתי פרפור בפרוזדורים שחררו אותי עם המלצה מדלל דם אספירין וקרדילוג 1,5מג" לאחר לבטים הלכתי לכיוון אבילציה בידוד וריד ריאה, לפי המלצת הרופא אני בלי טיפול שאלתי אם למרות שכל הבדיקות תקינות נכון להיום מומלץ לי לקחת מדלל דם ואיזה ?כי יש לי רגישות בקיבה תודה

שלום שושי, ברגע שמופיע פרפור פרוזדורים ובמיוחד שהיו לך כבר שני אירועים מומלץ לקחת טיפול לדילול דם. במידה ואין גורמי סוכון ספציפים מקובל לתת רק אספירין. אם יש לך רגישות בקיבה אפשר לשלב אספירין עם תרופה שנקראת Omepradex. התרופה מגנה על קיבה. בהצלחה דר' ויקטור רובצ'בסקי

מנהל פורום פרפור פרוזדורים