פפ לפניי8 שנים

דיון מתוך פורום  פרפור פרוזדורים

05/12/2015 | 15:17 | מאת: איציק

שלום בן 47 ולפניי 8 שנים בעקבות שתית משקה ממריץ כנראה אם הרבה קפאין היה לי התקף של פרפור פרוזדורים ובמיון לאחר שהתרופה לא ממש עזרה עברתי היפוך באותו היום ומאז ברוך השם לא קרה לי עוד פעם ,,, עושה במהלך השנים בדיקות אקו ומאמץ והכל בסדר ..האם התקף אחד משקף איזושהי בעיה או רגישות אצלי שיכול לחזור שוב ביום מן הימים ? דרך אגב מקפיד לעשות ספורט ולא מעשן.. תודה

שלום איציק, רוב הסיכוים שאירוע של פרפור נגרם ע"י המשקה. אם תוך 8 שנים לא היו לך הפרעות קצב אז קרוב לוואדי אין משהו ספציפי. בנוסף להכל ממליץ לבדוק תפקודי בלוטת התריס. בהצלחה. דר' ויקטור רובצ'בסקי

07/12/2015 | 15:51 | מאת: איציק

לפניי כשנה וחצי עשיתי הולטר בעקבות פלפיטציות לעיתים..והסיכום הוא סינוס אריתמיה וסינוס טכיקרדיה במהירות עד 127 פעימות לדקה . וסינוס ברדיקרדיה במהירות מינימלית 44 לדקה... מהירות ממוצעת 67 פעימות במהלך היממה .. מה דעתך? תודה.

10/12/2015 | 18:27 | מאת: איציק

בהודעה שלי הולטר שעשיתי לפניי כשנה היו כמה הפרעות קטנות האם זה נחשב פרפור או רק הפרעה או בכלל זה נורמלי תודה רבה

מנהל פורום פרפור פרוזדורים