התייעצות בנוגע לבתי

דיון מתוך פורום  ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים

23/03/2014 | 07:30 | מאת: אמא

בוקר טוב, הייתי שמחה לקבל הפניה היכן ביכולתי להתייעץ עם איש מקצוע בנוגע לבתי. היא בת 9, וכבר שנים מצהירה שהיא בן, ולא בת. הייתי רוצה לדעת איך לתמוך בה בצורה הנכונה ביותר, כך שתדע שאנחנו תמיד פה בשבילה, לא משנה מהן הבחירות שלה בהקשר זה. יש לי חשש (בעקבות נסיונות לא טובים) לפנות לפסיכולוג/פסיכיאטר שלא קיבלתי עליו המלצות קודם לכן, ואני רוצה מישהו/מישהי שמתמחים בתחום. אודה לכל מידע.

שלום רב, גישתכם מאד נכונה וחיובית. חשוב לקבל יעוץ והדרכה מאנשי מקצוע מנוסים המתמצאים בתחום של טרסג'נדרים בילדים. אני רוצה גם לציין שמנסיוני בתחום, כל הטרנס'גנדרים שזכו למשפחה חמה ומקבלת, -גדלו להיות אנשים חיוביים, שהתפתחותם לא נפגעה כלל מהגדרתם המגדרית את עצמם. לצערי, גם ההפך הוא הנכון ואותם שנדחו על ידי בני משפחותיהם חוו תקופות מאד קשות ומאמללות בחייהם. אמנם אנני יכולה להמליץ מעל "דפי הפורום" על אנשי מקצוע מסוימים, אך בטוחתני שתימצא הדרך לעזור לכם. בברכה ובהצלחה, ד"ר דליה גלבוע

מנהל פורום ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים