כאבים בזמן סקס עם צעצועי מין

דיון מתוך פורום  ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים

12/09/2018 | 17:27 | מאת: אנונימית

אני בת 30. לסבית ..נשואה לבת זוג .אנחנו יחד מזה עשור .היא הבית שלי והכל בשבילי... לאחרונה התחלנו להשתמש בצעצועי מין כגון סטראפון .מצד אחד זה מאוד מגוון לנו את יחסי המין.מצד שני.אני סובלת מכאבים בכל החדרה של הדילדו .וכן אנחנו משתמשות בנוזל סיכוך.אני חייבת לציין כי אנחנו קונות מדי פעם דילדואים חדשים.הדילדו האחרון שקנינו .הקוטר שלנו הןא 4.2 .אורך החדירה 18 סמ.האם הכאבים אצלי בגלל גןדל הצעצוע איכשהו?

שלום רב לך, ברורה לי דאגתך וטוב שאת מנסה לברר מהו מקור הכאב ואי הנוחות שאת מתארת. עליך לגשת לרופא נשים בכדי לבדוק הדבר ולברר מה מתאים לך. זאת מכיוון, שהתשובה אינה בתחום הפסיכוחברתי אלא הרפואי- גופני. מאחלת לך בריאות והצלחה, וכמובן, שנה טובה וגמר חתימה טובה, מד"ר דליה גלבוע

14/09/2018 | 12:12 | מאת: אנונימית

כבר בקרתי אצל גניקולוגית. היא עשתה לי בדיקה וגינלית ואמרה שהכל תקין.

מנהל פורום ייעוץ פסיכולוגי ללסביות ולטראנסג'נדרים