היפוטוניה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

29/08/2016 | 22:50 | מאת: אוראל

לבן של חברה יש ילד שלישי במספר בן שנה ועשרה ולא הולך.. הוא זוחל ונעמד לפרקי זמן קצרים אבל מתעייף מהר.. הוא לא אוכל מוצק בכלל ויש תחושה של ילד ספגטי רפוי כשמחזיקים אותו הוא לא מפעיל את עצמו ותופס אותך כאילו תלוי עלי לחברתי ילד נוסף עם אוטיזם האם יש קשר? חברתי בחרדות קשות יש לה כמובן תור לנויירולוג ילדים בהתפתחות הילד אבל האם היפוטוניה או טונוס נמוך ניתנים לטיפול ? או שבשל הרקע יתכן בעיה מורכבת יותר?

ילד בגילו של התינוק שציינת אמור ללכת עצמאית ולכן מומלץ שיאובחן גם ע"י פיזיותרפיסטית התפתחותית. חשוב לאור העובדות שציינת שיטובחן אצל רופא התפתחותי/ נוירולוג ילדים.

מנהל פורום התפתחות הילד