עיקוב התפתחותי

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

16/12/2015 | 13:25 | מאת: נינל

שלום, תינוקת בת 10 חודשים(היום), עדיין לא יושבת ולא זוחלת למרות שמגיל 8 חודשים לוקחים אותה לפיזיוטרפיה במכון התפתחות הילד ועדיין אין שום התקדמות... וגם בבית עושים כל יום תרגילים. הציעו לנו מהמכון להעביר את הילדה למסגרת חינוך מיוחד... עד כמה העיקוב משמעותי ?

מהתאור והאינפורמציה שנמסרה לא יכולה לקבוע מהו האחור . האם מתגלגלת? מסתובבת סביב עצמה - כמו שעון? לקבוע איחור המצריך מעון שיקומי מסתכלים על התינוק מכל הבחינות.(תקשורת, משחק, קשר עין) אם לא ברורה הסיבה להפניה למסגרת מעון שיקומי מציעה לקבוע פגישה עם רופא התפתחותי של המכון ולבקש הסבר מפורט. בהצלחה.

מנהל פורום התפתחות הילד