בן 3 הולך עם האצבעות

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

16/04/2017 | 12:51 | מאת: סיון

ילד בן 3 הולך מגיל שנה וחודשיים על האצבעות. אנחנו כבר למעלה משנה בטיפול של פיזיותרפיה ללא התקדמות. נשללה בעיה נוירולוגית, ונאמר לנו שזה כנראה התנהגותי. הוצע לשים לילד סד אבל אנחנו לא מתלהבים מהרעיון. אין קיצור של הגיד. איזה עוד דרכים ניתן לטפל ולאיזה עוד גורם אפשר לפנות בנושא.

להליכה על קצות האצבעות יש עוד מס גורמים וקשור גם לתופעות נוספות. יש גם לבדוק האם יש קושי בויסות החושי - רגישות יתר. ישנם מצבים שרופא ממליץ על הזרקות בוטוקס אך זה כמובן כשיש כל המידע על מצבו של הילד.

19/04/2017 | 12:38 | מאת: סיון

תודה על המענה. מי הגורם המוסמך לבדוק בעיה של ויסות חושי?

הפיזיוטרפיסטית המטפלת או מרפאה בעיסוק.

מנהל פורום התפתחות הילד