תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

06/08/2014 | 22:50 | מאת: דניאל

שלום, רציתי לשאול, שבוע 16, הפסקתי את החומצה הפולית והתחלתי לקחת פרנטל 9 חודשים אלטמן ואומגה 3 של אלספה 9 חודשים, המארז המשולב. קראתי שמומלץ עד 400 מקג של חומצה פולית אך בכל אחד מהכדורים יש 400 גם בפרנטל וגם באומגה. מה לעשות? אני מפחדת שזה יותר מדי ולא רצוי ומשום מה 2 הקופסאות האלו נמכרות יחד.

שלום דניאל אין בעיה לצורך את שניהם ההמלצה למרבית הנשים לצרוך 400 מק"ג חומצה פולית ליום אולם יש כאלו שההמלצה היא 800 מק"ג. בכל מקרה אין בעיה וסכנה שר בצריכה של 800 מק"ג חומצה פולית - העודף מופרש מהגוף.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון