צריכת קלוריות יומית בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

24/06/2014 | 17:34 | מאת: יוליה

היי אני שבוע 12+3...רציתי לשאול כמה קלוריות אני צריכה לצרוך ביום?על מנת לא להשמין יותר מידי.... אני שוקלת 61 גובה 1.75 ומתחילת ההיריון עליתי 4 קילו (התחלתי 57) וזה מטריד אותי כי זה הרבה יחסית להתחלה...אשמח למענה , תודה יוליה

25/06/2014 | 14:03 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

יוליה שלום, אין אפשרות להגיד לך לפי נתונים יבשים כמה קלוריות את צריכה לצרוך על מנת לא לעלות הרבה במשקל. צריכת הקלוריות היומית מושפעת מגורמים רבים כגון: פעילות גופנית, דיאטות בעבר, קצה חילוף חומרים, לכן על מנת לקבל מספר מדויק עליך לגשת לדיאטנית שתיקח אנמנזה מדויקת של מה שאת אוכלת ולפי זה תיתן לך תשבה מדויקת. אכן ההמלצה לעליה במשקל היא 0.5-2 ק"ג בשליש הראשון, אך לא תמיד אנחנו הולכות בדיוק לפי הספר. אני ממליצה לפנות לדיאטנית, המתמחה בהריון, על מנת שתראה האם יש צורך בשינוי תזונתי.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון