תוספי תזונה בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

12/04/2014 | 18:03 | מאת: ירדן

היי רציתי לדעת אלו תוספים אני צריכה לקחת חוץ מאומגה 3 וחומצה פולית ולמה ? תודה ,ירדן

13/04/2014 | 08:47 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

ירדן שלום, התוספים היחידים שצריך לקחת בהריון הם חומצה פולית וברזל (ברזל בהוראת הרופא החל מטרימסטר שני), זה כמובן בהנחה שאין מחסורים אחרים בדם ואין שום בעיות בריאותיות אחרות. לגבי האומגה 3 ההמלצה היא לקיחת תוסף למי שאינה צורכת דגים. לגבי פרנטל אין המצלה ממשרד הבריאות לצריכתו,אך נהוג להמליץ למי שאינה אוכלת מאוזן, בריא ומספק.זאת למניעת חסרים של ויטמינים ומינרלים.

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון