ספירולינה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון

21/02/2014 | 06:48 | מאת: עליזה

שלום, הנני מעוניינת להכנס להריון,בדיקות הדם שלי תקינות ואין לי חוסרים,חברה המליצה לי ליטול בבליעה ספירולינה, אותו חברה טוענת שהספרולינה שינתה את חייה וגרמה לה להכנס להריון אחרי ניסיונות רבים ותוספים רבים, האם מומלץ לקחת ספרולינה למרות שאין חוסרים בגוף?

23/02/2014 | 10:00 | מאת: שירי רובינזון בצלאל

שלום, אני אתייחס לשאלתך במישור של מספר גורמים. 1. אני לא מכירה שום מחקר שמראה כי צריכת ספירולינה, אכן משפרת את הסיכוי לכניסה להריון. לכן נסיון של אדם אחד עוד לא אומר כלום. 2. לעומת הספירולינה שלגביה אין מחקר, יש מחקרים שמדברים על צריכה מוגברת של ויטמינים, מינרלים, אנטיאוקסידנטים, אומגה 3 וכו' בתזונה כמשפרים סיכוי לכניסה להריון. זאת למרות שאין חסרים ספציפיים בבדיקות הדם. 3. על מנת לקבל תמונה שלמה של מצבך, ממליצה בחום להתייעץ עם דיאטנית המומחית לפריון, על מנת לקבל תפריט מאוזן שמתאים לך ועונה על כל הצרכים התזונתיים שאת זקוקה להם בזמן זה.

23/02/2014 | 10:07 | מאת: עליזה

תודה

מנהל פורום תזונה בהריון - תוספי תזונה בהריון