דלקת חוזרת בבלוטת הרוק

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

03/09/2015 | 22:51 | מאת: מעין

שלום רב, בני הוא בן 8. במאי אובחנה אצלו דלקת בבלוטת הרוק והוא טופל באוגמנטין. אמילז הראה 210. מאז כבר פעמיים חזרה הדלקת. אולטרסאונד שערכנו לו בסוף יוני הראה בלוטות גדושות. ללא אבנים. עכשיו חזרה הדלקת שוב והוא שוב מטופל באוגמנטין. האם יש דרך למנוע חזרה כל כך תכופה של הדלקת? תודה רבה מעין

מעין שלום! התופעה שאת מתארת, של דלקות חוזרות בבלוטות הרוק בגיל הילדות, היא תופעה מוכרת. סיבתה לא ידועה , אך היא בהחלט ניתנת לטיפול. הדרך המקובלת כיום לטפל בהפרעה זו היא באנדוסקופיה ושטיפה של הבלוטות. לשיטה זו שיעורי הצלחה גבוהים מאד. פני לרופא המטפל בשיטה זו בבלוטות הרוק. ניתן לפנות למרפאת בלוטות הרוק במרכז רבין בטלפון 9376666. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק