איבוד טעם מר

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

13/05/2015 | 14:46 | מאת: הדיה

שלום לכם. לאחרונה אני מרגישה נורא חלשה. בלילה סובלת מפלפיטציות לכל אורך הגוף מהעקב ועד לאוקסיפיטלית כולל. לפני שלושה ימים עברתי עקירת שן. בעקבותיה הגעתי לאשפוז ל- IV. וכשנותנים לי אופטלגין טיפות נגד כאבים - הטעם הוא מתוק, למרות שאני מכירה אותו מר וכולם מציינים כמה הוא מר. ראוי וכדאי לציין שאני לרוב בריאה. אני טבעונית מזה שמונה שנים. ובשבוע שעבר ערכתי בדיקות דם, וגם בקבלה לאשפוז לקחו ממני לבדיקותדם - והכל תקין, כולל המוגלובין ו-בי 12. מה זו יכולה להיות התופעה המוזרה הזו?

16/05/2015 | 17:18 | מאת: ד"ר גל אבישי

הדיה שלום ממליץ לך לפנות למומחה לרפואת הפה. במרכז - קיימת מרפאה רלוונטית באוניברסיטת תל אביב. לפנות למרכזיית בית הספר לרפואת שיניים ולקבוע תור לרפואת הפה. בהצלחה

מנהל פורום בלוטות הרוק