מה ניתן להבין?

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

25/04/2015 | 00:25 | מאת: הילה

שלום רב, רציתי לדעת מה אומר התוצאות הבאות: FREE T4 16.52 PMOL/L ( 7.00- 17.00) FREE T3 6.19 PMOL/L ( 3.80- 6.00) TSH 0.03 MIU/L ( 0.34- 5.60) האם יש ממה לחשוש? צריך לחזור על הבדיקה שוב? על מה זה משפיע ולמה זה גורם? בתודה ושבת שלום

הילה שלום! ראשית, הפורום הזה עוסק במחלות בלוטות הרוק, ואת מציגה כאן שאלה על תפקודי בלוטות המגן. היה נכון יותר לפנות לפורום העוסק בבעיות אנדוקרינולוגיות, או רפואה פנימית כללית. עם זאת, אענה לך כרופאת אא"ג: איני יודעת את גילך ומצבך הכללי, והדבר חשוב בפענות בדיקות תפקודי בלוטת המגן. עושה רושם כי קיימת פעילות יתר קלה של בלוטת המגן. בדיקה בודדת לעיתים קרובות עלולה להטעות ולכן חשוב לחזור על הבדיקה כעבור מספר שבועות. מומלץ לפנות ליעוץ רופא אנדוקרינולוג להמשך בירור. בהצלחה!

מנהל פורום בלוטות הרוק