דלקת חוזרת

דיון מתוך פורום  בלוטות הרוק

25/01/2015 | 18:20 | מאת: נועה

שלום אני מטיילת כרגע בויאטנם ומאתמול אני עם נפיחות באיזור בלוטת הרוק וכאבים חזקים במקום. בארץ היו לי כבר מספר פעמים נפיחויות בבלוטת הרוק ונבדקתי אצל רופא ממוחה שאמר שזאת בעיה כרונית בבלוטת הרוק ,שאין לה פתרון מוחלט . הפעם הכאבים והנפיחות הרבה יותר גדולים וחזקים מבעבר. הלכתי לראות רופא מקומי שאמר שזאת דלקת בבלוטת הרוק ונתן לי אנטיביוטיקה (9 כדורים ביום ) זה היה בצהריים עכשיו אני בלילה והנפיחות גדלה והכאבים נשארו אותו דבר .. האם זה תקין או ללכת לבדיקה בבית חולים אחר או לקצר את הטיול . תודה רבה

נועה שלום! קיים מגוון רחב של בעיות כרוניות ודלקות חוזרות בבלוטות הרוק, על כן קשה לי מאד להגיב לשאלותיך, מבלי לבדוק אותך. באופן כללי- אם את סובלת מאד, מוגבלת באכילה או שתיה, אם יש סימני זיהום מקומי, או אם יש חום, כמובן שעליך לפנות מיד לבדיקה רפואית חוזרת. לכשתשובי ארצה, ממליצה לך להיבדק ע"י מומחה למחלות בלוטות הרוק. רפואה שלמה!

מנהל פורום בלוטות הרוק